søndag den 20. oktober 2013

Eurodanhuse og prik prik prik

Ja så er den gal igen!! I sidste uge fandt morten en brønd ude i indkørslen - det viser sig at det er en sandfangsbrønd med vandlås OG at sokkel/kloakfolket fra Simon Philbert har koblet vores kloakker til den, i stedet for at koble det på røret ude ved vejen. :o( Ikke nok med at det er  ved at være rigtig træls med alle de fejl der er lavet, så kan vi heller ikke blive færdig med vores flisebelægning. Der er jo stadig dræn røret langs huset der skal ændres (det løber op over afløbet fra tagnedløbet, i stedet for under) Hurra hurra eller deromkring!
I ugens løb er der blevet moslet jord ud i baghaven - vores ukrudtsbjerg er forsvundet :o) ENDELIG kan jeg fornemme hvordan det kommer til at se ud med græs igen... og nøj hvor jeg glæder mig til næste sommer! Jeg har brugt nogle dage til at rive og fjerne alverdens ting fra jorden, så nu mangler vi bare en fræser, græsfrø og et forår :o)

NÅMEN... i går gik vi så igang med indkørslen, selvom vi vidste at den ikke kunne blive lavet helt færdig

. Min kære lillebror var så rar at bruge en fridag sammen med os - og han knoklede faktisk ;o)

Vi takker og er SUPER glade - især for den trappe Brormand liiiige lavede (vi fortæller aldrig at han brugte en 4-5 forsøg på at få den til at ligge ordentlig ;o))
 sådan så der ud kl 9 i går morges.
 bemærk fodstillingerne.....Brormand fik læst og påskrevet - INGEN snuder i sandet!!! ;o)
 Det bliver bare så fint!
 totalt overskudsagtig...og en tøsedreng er han jo ;o)
 tungen holdes lige i munden :oD
 Der er ikke et øje tørt og Anton er vist stolt af farmand!
Endelig er vi (næsten) færdige...og så bliver den fiiine indkørsel svinet til - tsk tsk tsk ;o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar