mandag den 23. december 2013

Glædelig jul *<(:o)



Så er der vist tid til en lille opdatering. Det er ikke det store der sker længere og med dette indlæg, holder bloggen pause indtil foråret, med mindre der sker noget specielt mht huset :o)

De forløbne uger har budt på fliselægning, fliseflytning og med en smule oprydning på grunden. Bodil sørgede sandelig også for at vi fik lidt at lave. Ikke fordi hun raserede noget på vores grund, men naboen var uheldig - især hans høns, for taget fra hønsehuset røg over i vores baghave og blev slået i tusindvis af små stykker.

Ellers kan vi da fortælle, at vi elsker vores nye hus og vi får lidt efter lidt gjort det til ”vores”. Vi har bl.a. skulle finde nye pladser til nisserne – det er jo ikke bare lige noget man gør, de skal være tilfredse og have den helt rigtige udsigt hver især. ;o) og vi har for 1. gang indkøbt og pyntet vores juletræ. Jo jo, hyggen har skal indtaget og indfundet sig her i det nye hus.
Med disse ord ønsker vi alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. Vi takker alle jer der har fulgt med i det store byggeprojekt og ikke mindst alle jer der har hjulpet os hen ad vejen. :o) Vi slutter af med en lille billedopdatering.




Brormand og Morten knoklede med at lægge fliserne rundt huset - Det gik så stærkt, at de næsten var færdige inden frokosten blev serveret. 
Bella ELSKER al den plads hun har fået - nu er det faktisk slet ikke nødvendigt, at sove under sofabordet, nu kan hun faktisk sove hvor som helst :o) 

Waika ELSKER de store vinduespartier der er her - der blever betragtet fugle det meste af dagen - og er de alene hjemme, så ligger de begge i gangen, hvor de kan følge livet på vejen. Jo tak, livet som hund er helt fint her i nr 13 :o) 


De kærligste julehilsner fra familien
Strandgaard – Abel





Ingen kommentarer:

Send en kommentar